Haberler

23 NİSAN'IN 104. YILI KUTLU OLSUN

23 NİSAN'IN 104. YILI KUTLU OLSUN

Milli birlik ve beraberlik duygusu ile güçlenen milli irademizin temsil edildiği T.B.M.M açılışının 104.yıldönümü ile büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutluyor, bu sevinci hep birlikte yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, demokratik, laik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin yaşatılmasında, çağdaş uygarlık seviyesinin aşılmasında, geleceğimizin teminatı ve milletimizin en değerli varlığı olarak gördüğü çocuklarımıza, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını armağan ederek onlara duyduğu güveni, sevgiyi ve verdiği önemi göstermiştir.

Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramın sahibi olan çocuklarımızın bu sorumluluğun bilinci ile hareket ederek çalışacaklarına, cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkarak yaşatacaklarına, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalacaklarına, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmadan elde edecekleri büyük ve önemli başarılarla aydınlık yarınlarımızın mimarları olacağına inancımız sonsuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın, sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Puan Durumu

Haberler Reklam Alanı (3)